Márka független gumiszerviz

A gumicsere nem csak defektnél szükséges. Szerencsére az abroncs nem egy gyorsan elhasználódó alkatrész, így nem kell évente lecserélnie. Ennek ellenére használat során folyamatosan kopik a gumi, úgyhogy érdemes folyamatosan figyelni, milyen állapotban van az, ami fent van az autónkon. Van, amikor már szükséges kidobni a régit, és újat venni helyette.

Szolgáltatásunkat a hét minden munkanapján igénybe veheti. Általában azonnal, időpont nélkül tudjuk elvégezni a gumijavítást / gumicserét autóján, de telefonon időpontot is egyeztethet.

Autója szezonális átgumizását (téli-nyári csere), centrírozását, sérült abroncsainak javítását vagy ellenőrzését elvégezzük a hét bármely munkanapján.

Új beszerzésű gépekkel rendelkező szerelő műhelyünkben megvan minden olyan felszerelés és szaktudás, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell. Szinte minden járművet vállalni tudunk a személyautóktól a buszokon át a kamionokig.

Gumicsere esetén új gumiját is kiválaszthatja nálunk. Minden típust be tudunk szerezni közvetlenül a gyártótól vagy legnagyobb kereskedelmi partnereinktől 1 napon belül. A választáshoz természetesen minden szakmai segítséget megadunk.

A gumizáskor teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Elvégezzük például a centrírozást is, ami a kerék megfelelő súlyelosztásához szükséges. Ez biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működést magas fordulatszámon is. A gyakorlatban a centrírozás úgy néz ki, hogy egy monitoron figyeljük az aktuális súlyelosztás, és annak megfelelően a felnire kis súlyokat helyezünk el úgy, hogy a súlypont a centrumba, vagyis középre kerüljön.

Gyakran igénybe vett szolgáltatásunk a defektes gumi javítás. A defekt mindig váratlanul éri az embert, még akkor is, ha nem durrdefektről van szó, hanem csak azt vesszük észre, hogy leszállt az egyik gumi. Ezt okozhatja padkázás vagy szúró tárgy okozta sérülés. A szúrós tárgy általában benne is marad az abroncsban, így sokszor csak egészen lassan ereszt le az abroncs. Defekt esetén a gumiabroncs legtöbbször megmenthető, és tovább használható biztonságosan a normál élettartama végéig, amennyiben a javítás szakszerű. Vannak azonban olyan esetek is, amikor nem lehet megmenteni a sérült abroncsot, és csak a csere marad.

Legtöbbször azonnal vagy kis várakozással el tudunk kezdeni dolgozni a beérkező új ügyfelek abroncsain, de telefonon is foglalhat időpontot a hét bármely munkanapján. Kivétel ez alól a téli-nyári átállás okozta csúcsidő, amikor néha előfordul akár 1-2 órás várakozásiidő, vagy másnapi időpont foglalás. Jól tudjuk, hogy Önökért vagyunk, így mindenkinek átgumizzuk az autóját, aki hozzánk jön.