Klíma töltés és szerviz

Nem is gondolná, mennyire fontos autója klímájának tisztasága. Ha kellemetlen szagok jönnek a szellőző felől, vagy nem tudjuk mikor volt tisztítva a klíma, vagy pedig elmulasztottuk télen is járatni a klímát, akkor érdemes egy alapos tisztítást végezni a rendszeren, hogy ne szaporodjanak el klímára is ártalmas baktériumok. Fontos tudnia, hogy amennyiben klímája tisztasága nem megfelelő, ezek a baktériumok az Ön egészségére is veszélyt jelentenek. Így hát nem csak az autója épsége miatt lényeges a klímatisztítás, hanem egészsége megőrzése érdekében is!

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával is fordulhat hozzánk a hét minden munkanapján, vagy telefonos időpont egyeztetés alapján. A gépjárművek klímarendszere nagyon összetett egység, amelynek több olyan része van, ami meghibásodhat, akár ütközés, akár helytelen használat, akár csak az idő múlása (korrózió) következtében. Ilyen részek:

  • a klímakondenzátor (más néven klímahűtő)
  • a különböző csatlakozók
  • a fém, és a gumicsövek
  • az expanziós szelep
  • a klíma evaporátor

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges a klíma rendszert érintő bármely meghibásodás pontos feltárásához és javításához. Ha valamilyen meghibásodás vagy állagromlás következtében szökik a klímagáz, akkor javítás után természetesen töltésre is szükség van, melyet szervizünkben el tudunk végezni. Ha kellemetlen szagok jönnek a szellőző felől, vagy nem tudjuk mikor volt tisztítva a klíma, vagy pedig elmulasztottuk télen is járatni a klímát, akkor érdemes egy alapos tisztítást végezni a rendszeren, hogy ne szaporodjanak el az egészségre és a klímára is ártalmas baktériumok. Nálunk ózonos tisztításra van lehetőség. Autója klíma rendszerének ellenőrzését a legtöbbször azonnal el tudjuk végezni, és ha szükséges a javítást, a tisztítást vagy a töltést is rövid időn belül megkezdjük, időpontfoglalás lehetséges telefonon keresztül. Nem érdemes tehát sokáig halogatnia. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, akkor jöjjön és megnézzük!

Ózonos fertőtlenítés ózongenerátor segítségével.

Előnyei:

  • 100%-os lefedettség a légtérben.
  • Magas tisztító hatás.
  • Nem hagy  mérgező maradványokat.
  • Kényelem (Az ózongenerátor mobilitása)

Maga az ózon az emberi egészségre káros, de a megfelelő szaktudás és az előírások betartása mellett biztonságos a használata!